60η κδήλωση : «Επικοινωνία από Απόσταση»

Η ομάδα εκπαιδευτικών Πρόταση,

το Λανίτειο Γυμνάσιο Λεμεσού και το Πειραματικό Γυμνάσιο Πάτρας

σας καλούν την Τετάρτη 20 – 2- 2019 , 7μ.μ., στον Ι α ν ό

στην παρουσίαση της διδακτικής πρότασης

της Σκεύης Τσιάκκα και Βασιλικής Κίζιλη

με θέμα:

«Επικοινωνία από Απόσταση»

Η διδακτική πρόταση αφορά τη συνεργασία σχολείων στο πλαίσιο του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών από Μετάφραση της Γ’ Γυμνασίου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας moodle.

Στόχος της διδακτικής πρότασης, διάρκειας ενός σχολικού έτους, ήταν η υλοποίηση κοινών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων έτσι ώστε να προαχθεί η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και παραγόμενων εργασιών των μαθητών/τριών μεταξύ των συμπραττόντων φορέων, Λανιτείου Γυμνασίου Λεμεσού και Πειραματικού Γυμνασίου Πάτρας, σε διαχρονικά θέματα που θίγονται στην τραγωδία Ελένη του Ευριπίδη.

Απώτερος σκοπός της δράσης ήταν να φανούν οι ομοιότητες και οι διαφορές του τρόπου σκέψης και δράσης των δύο μαθητικών κοινοτήτων, πώς δύο μαθητικές κοινότητες που ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών αλληλεπιδρούν και επηρεάζονται από το διαφορετικό περιβάλλον στο οποίο ζουν.

14292392_2095417347349181_7403424898093321825_n

 

Η Σκεύη Τσιάκκα είναι φιλόλογος στο Λανίτειο Γυμνάσιο Λεμεσού με ιδιαίτερη αγάπη στην έρευνα και την αφήγηση παραμυθιών.

 

 

49682709_307406563223237_6089650978707996672_nΗ Βασιλική Κίζιλη εργάζεται ως φιλόλογος στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πάτρας, απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας (κλασική ειδίκευση) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο πρόγραμμα «Σπουδές στην Εκπαίδευση» (ΕΑΠ). Έχει επιμορφωθεί στη χρήση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση (πιστοποίηση Β επίπεδο),έχει παρακολουθήσει σεμινάρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, πολιτιστικών προγραμμάτων, αγωγής υγείας καθώς και σεμινάρια θεάτρου. Ως εκπαιδευτικός έχει πάρει μέρος και σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Επίσης έχει λάβει μέρος σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως εισηγήτρια.

Αναρτήθηκε στις Γεγονότα. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: